Zo werkt het

De werelds vriendelijkste en meest innovatieve manier om spinnen te vangen.
Met een bereik van 65 cm kun je de spin verwijderen zonder te dicht bij te hoeven komen!
De SpiderCatcher  verwijdert spinnen, vlinders, motten en hooiwagen’s makkelijk en op een diervriendelijke manier.
Komt ook op moeilijke plekjes zoals het plafond, onder meubilair en in de hoeken van het huis.
De SpiderCatcher spinnenvanger is een Eco-vriendelijke gadget voor natuurliefhebbers en voor iedereen die bang is voor spinnen.


Heb je liever geen spinnen of andere insecten in je huis en wil je ze ongedeerd verwijderen zonder ze aan te raken?
Dan is de SpiderCatcher het enige wat je nodig hebt!
De SpiderCatcher werkt met een speciale borstel die geopend om de spin wordt geplaatst en daarna snel wordt gesloten. De spin komt vast te zitten in de borstels zonder deze te verwonden of te doden en kan daarna veilig buitenshuis worden los gelaten.

Hoe kan ik spinnen en insecten vangen met de SpiderCatcher?
De SpiderCatcher heeft een knop bij het handvat die de borstels aan de andere kant van het apparaat besturen. Het apparaat is ongeveer 65cm in lengte waardoor je de spin vanaf een veilige afstand kan vangen.


Druk het handvat in om de spinnenvanger onderaan te openen en houd de knop ingedrukt.
Plaats de borstel onderaan de spinnenvanger over de spin en laat de knop weer los. De spin wordt nu ingekapseld tussen de nylon haren van de borstel en kan geen kant op. Loop naar buiten en laat de spin op veilige afstand weer vrij.
Door de SpiderCatcher’s zachte borstels kan je de spinnen vangen zelfs wanneer ze bewegen.
De SpiderCatcher is een dier- en natuurvriendelijk ongedierte bestrijding product speciaal ontworpen om spinnen en andere insecten ongedeerd te vangen en te verwijderen. Er worden geen chemicaliën of batterijen gebruikt.
De SpiderCatcher kan spinnen en hooiwagen’s van 2 tot 25 mm in lengte vangen. Maar de Spider Catcher kan ook gebruikt worden om andere insecten te vangen zoals mieren, kevers, pissebedden enzovoort. Je kan zelfs vlinders, motten, wespen, bijen en vliegen vangen door een zijdelings vegende beweging te maken wanneer ze op je raam zitten.


Met de SpiderCatcher kom je ook makkelijk bij moeilijke bereikbare plekken
zoals het plafond, hoeken van de kamer of onder het meubilair.
Je hebt dus niet langer meer een stoel nodig om bij het plafond te komen en hoeft niet langer een nacht op je bank te slapen omdat een spin in je slaapkamer gekropen is!

Bij het apparaat zit een plastic spin om eerst even mee te oefenen. Je zult dan snel zien hoe veilig en makkelijk de SpiderCatcher in gebruik is.


Houdt dit prachtige product niet geheim!
De SpiderCatcher is een geweldig, niet-alledaags origineel cadeau wat zeker zeer gewaardeerd zal worden. Elk huis zou er één moeten hebben.

2SC_CLOSED-spinnen-vangen