Veel gestelde vragen

Kan ik ook andere insecten vangen?

100%! De mogelijkheden van de SpiderCatcher zijn ongekend. Het apparaat is zo gevoelig dat je er zelfs een plukje haar van een tafel mee zou kunnen pakken. Je kunt er naast spinnen in ieder geval ook wespen, motten, vlinders, kevers mee vangen. Je kunt ons natuurlijk altijd even laten weten wat jij hebt gevangen met de SpiderCatcher dan zetten we het graag erbij op de lijst!

Kan ik ook spinnen van het plafond vangen?

Jazeker! Uitgaande van een lengte van 1,50 m plus de gemiddelde armlengte van 65 cm plus de 65 cm van de SpiderCatcher zelf kun je makkelijk een hoogte van 2,80 bereiken.

Als de spin is gevangen in de borstel kan deze dan nog bewegen?

Zodra een spin wordt gevangen zullen ze automatisch in elkaar duiken als een natuurlijke bescherming. Belangrijk daarom is dat de spin helemaal in de borstels is ingekapseld. Daarom is de nepspin die is bijgeleverd zo handig om eerst even goed mee te oefenen!

Kan de SpiderCatcher ook kleine spinnen vangen?

De SpiderCatcher kan insecten vangen ter grootte van een mier en tot 2,5 cm groot in lengte van het lijf. Dit dekt de gemiddelde grootte van spinnen in Europa.

Hoe lang is de SpiderCatcher want mijn partner is heel bang voor spinnen!

De SpiderCatcher is 65 cm lang. de gemiddelde armlengte van iemand is ook 65cm zodat je ongeveer 1.3 meter van de spin verwijderd bent. Dat is een comfortabele en veilige afstand!

Kan ik ook een lopende spin pakken?

Jazeker! Door de SpiderCatcher’s zachte borstelharen kan je de spinnen vangen zelfs wanneer ze bewegen.

Hoe werkt de SpiderCatcher precies?

Het apparaat werkt bijzonder gemakkelijk:

  1. Plaats de SpiderCatcher recht boven of schuin boven de spin, knijp in de drukknop van het handvat om de spinnenvanger onderaan te openen en houd de knop ingedrukt.
  2. Plaats de spinnenvanger over de spin en laat de knop weer los.
  3. De spin wordt nu ingekapseld tussen de nylon haren van de borstel en kan geen kant op.
  4. Loop naar buiten en laat de spin op veilige afstand weer vrij.

Wat is de kleur van de SpiderCatcher?

Er zijn groene en gele SpiderCatchers verkrijgbaar.

Werkt de SpiderCatcher echt?

Ja! De SpiderCatcher is een product dat doet wat het zegt. Je kunt er spinnen en andere insecten mee oppakken zonder ze te verwonden. Bekijk de video op de homepage en zie wat de SpiderCatcher allemaal kan.